Jäkel verlaat KV Oostende, maar: 'Wil niet terugkeren naar RB Leipzig'

Jäkel verlaat KV Oostende, maar: 'Wil niet terugkeren naar RB Leipzig'

6 mei - 19:15
3

KV Oostende heeft een matig seizoen achter de rug en wil het volgend seizoen absoluut versterken. Op Fredrik Jäkel moet het echter niet meer hopen. De verdediger keert niet meer terug én kan nog een mooie transfer maken.

De 21-jarige Jäkel werd de voorbije twee seizoenen door KV Oostende gehuurd van RB Leipzig en was één van de sterkhouders achterin bij KVO. Een langer verblijf bij de kustploeg zit er niet in, maar ook een terugkeer naar RB Leipzig lijkt er niet aan te gaan komen.

BILD weet namelijk dat Jäkel geen zin heeft in een terugkeer en hoopt op een definitief vertrek bij de club. Hij kan ook rekenen op de interesse van FSV Mainz, dat hem definitief wil overnemen. RB Leipzig wil het contract van Jäkel nochtans graag openbreken en verlengen, maar dat ligt niet in de plannen van de verdediger.

Jäkel zal de komende weken en maanden dus enkele belangrijke beslissingen moeten nemen. Bij RB Leipzig heeft hij nog een contract tot medio 2024. Zijn marktwaarde wordt geschat op anderhalf miljoen euro.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie