Storck vreest niet voor vormdip Onuachu: We weten wat er scheelt

Storck vreest niet voor vormdip Onuachu: "We weten wat er scheelt"

06-05-2022 16:30
2

KRC Genk zit nog volop in de strijd om Europees voetbal en moet dus blijven presteren. Daarvoor hoopt het onder andere op goede prestaties van Paul Onuachu, al heeft de Gouden Schoen het al enkele weken moeilijker.

In de Play-Offs wist Onuachu namelijk nog niet te scoren en – op de wedstrijd tegen KAS Eupen na – is het ook al van 27 februari geleden dat de spits nog de weg naar doel vond. Onuachu zit in een vormdip, weet ook trainer Bernd Storck.

Toch maakt Storck zich geen zorgen en gelooft hij dat Onuachu er snel weer helemaal zal staan. “Je kunt altijd een slechte dag hebben, maar we weten wat er scheelt en hebben er met hem over gepraat. We willen hem terugbrengen naar zijn oude niveau", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

In het belangrijke tweeluik tegen Sporting Charleroi zal Genk alvast een goede Onuachu goed kunnen gebruiken. Ondanks die mindere vorm kan de Nigeriaan toch nog mooie statistieken voorleggen. Zo was hij dit seizoen goed voor 21 doelpunten en drie assists in 39 partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie