Mazzu zag veel heisa na penaltyfase in Anderlecht-Club Brugge: Verontrustend

Mazzu zag veel heisa na penaltyfase in Anderlecht-Club Brugge: "Verontrustend"

06-05-2022 15:13
26

Na de partij tussen RSC Anderlecht en Club Brugge was er heel wat te doen om de niet gefloten strafschop voor Blauw-Zwart. Ook Felice Mazzu kreeg dat te horen en te zien en had daar voor aanvang van de partij tegen Club Brugge nog wat over te zeggen.

Volgens de trainer van Union was er namelijk veel te veel te doen om die fase. Mazzu geeft dan ook aan dat men bij Blauw-Zwart te hard doordramde over die fase. "Het verontrust me dat er deze week zoveel heisa was over de niet gefloten penalty van Club op Anderlecht", vertelt hij op zijn persconferentie vrijdag.

Mazzu gaf ook nog aan dat dat bij Union wel anders het geval is, terwijl de Brusselaars volgens hem ook geen geluk hadden met de scheidsrechters tegen Royal Antwerp FC. "Wij hadden het respect om niet verder in te gaan op de rode kaart van Haroun, die hij had moeten krijgen", gaat hij nog verder.

De druk op de scheidsrechters voor komende zondag is er alvast niet minder op geworden. Lawrence Visser zal die partij in goede banen moeten leiden. Jan Boterberg is de VAR van dienst.