De Bruyne en Trossard zijn genomineerd voor Speler van de Maand award in Engeland

De Bruyne en Trossard zijn genomineerd voor Speler van de Maand award in Engeland

5 May - 15:11
2

In de Premier League hebben Kevin De Bruyne en Leandro Trossard er een goede maand april opzitten. De Rode Duivels van Manchester City en Brighton kunnen dat nog beloond zien worden. De Bruyne en Trossard zijn genomineerd voor de award van Speler van de Maand.

In totaal maken acht spelers een kans op de award. Naast De Bruyne en Trossard gaat het om Cristiano Ronaldo (Manchester United), Heung-min Son (Tottenham), Bruno Guimarães (Newcastle United), Gabriel Jesus (Manchester City), Nathan Collins (Burnley) en Thiago (Liverpool).

De Bruyne speelde in april vier wedstrijden in de Premier League. Daarin was de middenvelder goed voor twee goals en drie assists. Enkel tegen Liverpool (2-2) won hij met City niet in de competitie. In die match droeg hij wel de aanvoerdersband en scoorde KDB.  

Trossard ontbrak in april door zieke tegen City, maar voor de rest was zijn maand meer dan goed. Met Brighton won Trossard op verplaatsing van Tottenham, Arsenal en Wolverhampton. In die drie duels scoorde de Rode Duivel.  

De komende dagen kunnen fans stemmen op hun favoriet. Zelf stemmen? Dat kan op de site van EA Sports

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie