Clement onthult: Ik wilde Onana naar Club Brugge halen

Clement onthult: "Ik wilde Onana naar Club Brugge halen"

5 mei - 20:00
0

Heel wat Belgische ploegen blijven zoeken naar grote Belgische talenten en hopen hen dus ook in huis te halen. Dat was ook het geval bij Club Brugge, onthult voormalig trainer Philippe Clement. Zo vertelt hij dat Blauw-Zwart grote interesse toonde in Amadou Onana.

Clement staat vrijdag met AS Monaco tegenover Lille OSC, waar Onana momenteel voor uitkomt. De huidige trainer is ook een grote fan van de Belgische belofteninternational. "Ik geloof heel hard in de kwaliteiten van Onana", gaf hij aan op zijn persconferentie.

En Clement wilde ook bijzonder graag samenwerken met Onana. "Ik heb in het begin van het seizoen nog met hem gesproken om hem naar Club Brugge te halen", onthulde hij. "Op dat moment was hij al weken in contact met Lille. Daardoor hebben we de kans niet gekregen om met hem te werken, maar voor mij is hij een speler die een grote toekomst voor zich heeft."

De twintigjarige Onana verliet Hamburger SV afgelopen zomer voor Lille OSC, dat zo'n zeven miljoen euro betaalde voor hem. Hij kwam dit seizoen 38 keer uit voor de Franse club en was daarin goed voor drie doelpunten en één assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie