Sneijder na trieste aftocht van Manchester City: Heb ik niet gezien

Sneijder na trieste aftocht van Manchester City: "Heb ik niet gezien"

5 May - 13:30
0

Wesley Sneijder denkt dat de wil om te winnen de doorslag heeft gegeven tijdens de Champions League-clash tussen Real Madrid en Manchester City. De analist zag een treffend moment na afloop, toen bleek dat de shirts met nummer veertien al klaar lagen.

Als de Koninklijke in de finale afrekent met Liverpool op 28 mei, dan is dat namelijk de veertiende Champions League-titel in de clubhistorie. "Daarmee geef je wel een signaal af: wij geven niet op", zegt Sneijder in de studio van RTL. "Dat hebben ze tot de laatste minuut laten zien. Ze geven zich niet gewonnen en dat is een kwaliteit van deze ploeg."

Sneijder is onder de indruk van die wilskracht van de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. De oud-speler van de Madrilenen voorspelde vooraf al dat Real de finale zou bereiken. "We weten allemaal dat Real Madrid een ploeg is die kan terugkomen, maar na die 0-1 van City had ik er ook geen geloof meer in hoor." Net als tegen Paris Saint-Germain en Chelsea rechtte de Spaanse grootmacht echter de rug.

Juist die mentaliteit miste Sneijder bij Manchester City. "We benoemen nu wel Madrid dat zich terug knokt, maar ik heb geen City gezien dat écht graag naar de finale wil. Niemand stond er. Dat Kevin De Bruyne gewisseld werd, zegt toch al genoeg? Alleen Gündogan viel wel aardig in, maar verder heb ik niemand gezien die echt graag naar de finale wil. Ze waren te angstig."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie