Club Brugge wil me ervaring laten opdoen in Jupiler Pro League

"Club Brugge wil me ervaring laten opdoen in Jupiler Pro League"

05-05-2022 11:15

Westerlo heeft na Maxim De Cuyper ook Thomas Van Den Keybus aan boord gehouden. Ook hij wordt een extra jaar gehuurd van Club Brugge. De beste oplossing voor alle partijen, zo vertelt de speler zelf. 

"Met Club Brugge, waar ik een contract heb tot 2025, zat ik enkele keren rond de tafel om de toekomst te bespreken", aldus Van Den Keybus bij Gazet Van Antwerpen. "Club wil me ervaring laten opdoen in de Jupiler Pro League. Waar kan dat beter dan bij Westerlo?"

Van Den Keybus stond dit seizoen 24 keer in de basis bij Westerlo. "Ik wil net zoals het voorbije seizoen in 1B zo veel mogelijk spelen. Ik besef dat Westerlo niet zal stilzitten op de transfermarkt en nieuwe spelers zal aantrekken, ik bereid me sowieso voor op concurrentie. Het voorbije seizoen ging het goed en was ik onbetwiste titularis, maar ik zal de coach moeten blijven overtuigen. Ik kijk al uit naar het nieuwe seizoen."

Van Den Keybus mocht onder Philippe Clement ook al twee keer invallen bij de hoofdmacht van Club Brugge. Hij kreeg een handvol minuten tegen Cercle Brugge en OH Leuven.