Courtois de gevierde man: Een mirakel? Dit is gewoon Real Madrid

Courtois de gevierde man: "Een mirakel? Dit is gewoon Real Madrid"

5 May - 08:45
3

Feest in Madrid, waar Thibaut Courtois zich in de wedstrijd tegen Manchester City kroonde tot de man van de match. Onze landgenoot hielp Real Madrid aan de kwalificatie voor de finale van de Champions League. Een heus mirakel.

"Dit mirakel uitleggen? In één woord: Real Madrid", gaf Courtois aan in een reactie. "Dit is gewoon Real Madrid. De Koninklijke leek nochtans goed op weg naar de uitgang. Dat weet ook Courtois. "Of we er nog in geloofden in de 89ste minuut toen het 0-1 stond? Eigenlijk niet."

Scoren was bijzonder moeilijk en de partij leek dan ook op 0-1 voor The Citizens te gaan eindigen. Tot de slotminuten. "Dat doelpunt, dat moment, de fans… Ongelofelijk. En City wist het ook. Ik ga niet zeggen dat ze slecht waren, maar ze wisten dat alles nog kon hier", aldus Courtois.

Moeilijke weg
En zo kan Real Madrid ook terugblikken op een moeilijke weg naar de finale. "We hebben grote ploegen uitgeschakeld, die veel geld hebben uitgegeven om deze Champions League te winnen", gaf Courtois nog aan.

"PSG, Chelsea en nu was het nog indrukwekkender omdat het in de slotminuten gebeurde. Ik denk dat als je de finale bereikt, iedereen wil winnen. Als je er vier wint, is dat geweldig. Maar als je er vijf wint, ben je een echte legende. Als Real Madrid in de finale staat, is dat om ze te winnen", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie