Verliest Club Brugge toptalent? 'Mbamba twijfelt aan toekomst bij Blauw-Zwart'

Verliest Club Brugge toptalent? 'Mbamba twijfelt aan toekomst bij Blauw-Zwart'

05-05-2022 07:16
31

Het is nog lang niet duidelijk of Noah Mbamba volgend seizoen nog zal uitkomen voor Club Brugge. Het jonge talent twijfelt namelijk over zijn toekomst bij de Bruggelingen.

Met dat nieuws komt men bij Het Nieuwsblad donderdagochtend naar buiten. De zeventienjarige middenvelder heeft een contract tot eind volgend seizoen bij Blauw-Zwart, dat nog niet werd verlengd. Het bestuur krijgt nu de taak om hem te overtuigen dat te verlengen.

De vraag is echter of Mbamba en diens entourage dat ook zien zitten. Het toptalent debuteerde vorig seizoen al bij de Bruggelingen en kreeg onder Philippe Clement ook flink wat speelminuten. Daar is sinds de komst van Alfred Schreuder echter verandering in gekomen. Onder de Nederlander speelde hij nog geen minuut.

Bij Club Brugge wil men wel langer door met Mbamba en werd de laatste maanden gesproken over een verlenging. Zijn entourage twijfelt echter. Er is namelijk flink wat buitenlandse interesse (onder andere AC Milan denkt aan hem, red.) en het is ook verre van zeker dat hij de komende maanden wél meer speelminuten zal krijgen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.