Arnstad zal ooit kapitein worden bij de nationale ploeg van Noorwegen

"Arnstad zal ooit kapitein worden bij de nationale ploeg van Noorwegen"

04-05-2022 11:04
8

De ‘kleine viking’ lijkt op het punt van zijn doorbraak te staan. Christian Arnstad speelde een puike wedstrijd in het duel tussen RSC Anderlecht en Club Brugge. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij in zijn thuisland. 

In de podcast van Radzinski (Radio Radzinski) kwam de jonge Noor opnieuw ter sprake. In een interview horen we hoe Arnstad ook in Noorwegen kan rekenen op veel vertrouwen. 

Volgens Jan Kayaert zou Arnstad wel eens kapitein bij de Noorse nationale ploeg kunnen worden. Kayaert kent een grote rol in de jeugdopleiding van Anderlecht. Hij werkte al met veel talenten, die uiteindelijk doorstroomden naar de eerste ploeg. Denk maar aan Jérémy Doku, Yari Verschaeren of Marco Kana.

De jonge Noor wordt nu al gelanceerd als een van de grootste talenten van Noorwegen en hij lijkt dat ook te bevestigen in U21 bij Anderlecht. Volgens Kayaert zou Arnstad zelf in de generatie van Haaland en Odegaard nog kapitein worden. Daarmee zou de middenvelder van Anderlecht toch op een hoop vertrouwen moeten kunnen rekenen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s