Courtois: Of we ooit nog de beste Hazard zullen zien? Ja

Courtois: "Of we ooit nog de beste Hazard zullen zien? Ja"

4 mei - 10:46
3

De doelman van de Rode Duivels sprak in aanloop van de terugwedstrijd in de halve finale van de Champions League met Extra Time. Hij had het ondermeer over zijn seizoen bij Real Madrid, maar ook Eden Hazard kwam ter sprake. 

Thibaut Courtois vierde dit weekend de zesde landstitel uit zijn carrière. Het was zijn tweede met Real Madrid. De Belg werd geïnterviewd in het programma Extra Time. De doelman was het slachtoffer van de gekende ‘quickfire’ ronde aan het begin van het programma. 

Op de vraag of dit het beste seizoen uit zijn carrière was, antwoordde de doelman van Real Madrid al knikkend. Op de vraag "zou Real kampioen zijn geworden zonder Courtois in doel", antwoordde de doelman "Nee." Hij deed dat met een grote glimlach, want hij weet ook dat Karim Benzema, "op dit moment, de beste spits ter wereld is".

Courtois gaf ook even zijn kijk op de situatie van zijn ploegmaat bij Madrid, Hazard. "Zullen we ooit nog de beste Eden Hazard zien?" vroeg de interviewer. Het antwoord van Courtois was opvallend snel: "Ja," antwoordde hij zonder enige twijfel. Hazard zit nog niet bij de selectie van Real Madrid voor de confrontatie met Manchester City op woensdag. Maar hij zou dicht bij een terugkeer zijn. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie