Martinez dacht aan ex-speler van KRC Genk: Ik kreeg een telefoontje

Martinez dacht aan ex-speler van KRC Genk: "Ik kreeg een telefoontje"

05-05-2022 20:20
3

De bondscoach speurde de voorbije jaren naar flink wat namen die voor de nationale ploeg zouden kunnen uitkomen. Vooral in de verdediging zocht hij naar enkele bepaalde profielen. Ook Amine Khammas was even een optie.

Khammas kwam in het ve rleden al uit voor KRC Genk en Waasland-Beveren, waar hij in het vizier kwam van Martinez. Toen Khammas uiteindelijk ook werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Marokko, kreeg hij plots een telefoontje uit België.

"Mensen weten het niet, maar na mijn oproepingsbrief voor Marokko kreeg ik een telefoontje van Roberto Martinez om te vragen of ik interesse had, maar ik gaf er geen gevolg aan", geeft de linkspoot aan bij DM Sport.

Inmiddels komt Khammas uit voor Limassol, waar hij een aflopend contract heeft. Met het WK in aantocht hoopt hij nu een mooie club te kunnen vinden om zich in de kijker te spelen voor de nationale ploeg van Marokko. “Ik zou komende zomer graag een stap hogerop zetten", klinkt het. "Er zijn contacten met clubs, maar daar focus ik me niet te veel op. Ik wacht tot het einde van het seizoen en ik weet dat als we de Cypriotische titel winnen, dat dit deuren voor mij zal openen."