Raman laat zich uit over een mogelijk vertrek bij RSC Anderlecht

Raman laat zich uit over een mogelijk vertrek bij RSC Anderlecht

03-05-2022 22:11
6

Voor Benito Raman is het voorlopig een seizoen met ups en downs geweest bij RSC Anderlecht. Zeker van een basisplek is hij niet bij de Brusselaars en of hij ook bij Anderlecht blijft is nog maar de vraag.

Enkele maanden geleden gaf Raman nog aan dat hij niet tevreden is met zijn bankzittersstatuut bij Anderlecht. Nu sprak hij met La Dernière Heure over een mogelijk vertrek bij de club. "Ik ben naar Anderlecht gekomen om er te slagen", lijkt hij een vertrek toch uit te sluiten.

"Ik kon al bepalend zijn dit seizoen en er is uiteraard de nodige concurrentie, maar het volgende seizoen kan helemaal anders zijn", gaf de spits aan. En Raman lijkt komende zomer ook concurrenten te gaan verliezen. De kans is namelijk bijzonder groot dat zowel Christian Kouamé als Joshua Zirkzee vertrekken.

Ondanks zijn gebrek aan speelminuten kan Raman toch goede cijfers voorleggen. Hij was dit seizoen goed voor twaalf doelpunten en zes assists in 43 partijen. In 2022 heeft hij het echter wat moeilijker, met slechts twee doelpunten en één assists in achttien partijen (waarvan ook maar één keer in de basis).