'Standard kan 'sensatie Muleka' verliezen aan Olympique Lyon'

'Standard kan 'sensatie Muleka' verliezen aan Olympique Lyon'

02-05-2022 21:00
1

Komende zomer dreigt het een serieuze leegloop te gaan worden bij Standard en zullen een pak spelers de club gaan verlaten. Ook Jackon Muleka lijkt er daar één van te gaan worden. Hij heeft zich namelijk in de kijker gespeeld van Olympique Lyon.

Bij Standard kende Muleka een moeilijk seizoen, waarop de club besloot om hem uit te lenen aan het Turkse Kasimpasa. Daar is hij één van de grote revelaties met twaalf doelpunten en drie assists in elf partijen. Het leverde hem de interesse op van Olympique Lyon.

Foot Mercato weet namelijk dat de Franse club van plan is om komende zomer een poging te wagen om Muleka in huis te halen. Ook ploegen uit het Midden-Oosten en verschillende Turkse topclubs tonen interesse, maar Muleka zou eerder een transfer naar Frankrijk verkiezen.

Standard kan alleszins flink verdienen aan Muleka. Zelf betaalden de Rouches twee miljoen euro voor de spits, die nu bijna het dubbele waard is. Standard lijkt echter nog meer dan vier miljoen euro te gaan kunnen vangen voor Muleka, die bij de Rouches nog een contract tot medio 2024 heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie