'Bayern heeft na Gravenberch, Mazraoui en Haller nóg een Ajacied op de korrel'

'Bayern heeft na Gravenberch, Mazraoui en Haller nóg een Ajacied op de korrel'

02-05-2022 16:59
0

Jurriën Timber staat, net als Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui, in de serieuze belangstelling van Bayern München. Dat meldt Sky Sport Deutschland, dat weet dat er al gesproken is met het management van de Ajax-verdediger.

Sky heeft informatie over gesprekken die door de leiding van Bayern al zouden zijn gevoerd met het kamp-Timber. Of de verdediger van Ajax open zou staan voor een transfer naar Zuid-Duitsland is niet bekend. Er is voorlopig alleen geïnformeerd naar zijn situatie en niet serieus gesproken over bedragen, contracten of iets dergelijks.

Marco Neppe, de technisch directeur van Bayern, zou van bondscoach Louis van Gaal hebben vernomen dat Timber goed bij Der Rekordmeister zou passen. Het is afwachten of de Duitsers hun interesse doorzetten en van de talentvolle verdediger eventueel een derde Ajacied maken die naar München transfereert.

De deals rond Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui zijn nog niet rond, maar lijken wel binnen afzienbare tijd bekrachtigd te gaan worden. Ook Sébastien Haller zou op een transferlijstje staan in de Allianz Arena. Timber ligt nog tot medio 2024 vast in Amsterdam en dus zal er een fors bedrag voor hem betaald moeten worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie