Courtois haalt uit naar Barcelona tijdens de viering van Real Madrid

Courtois haalt uit naar Barcelona tijdens de viering van Real Madrid

02-05-2022 11:16 Laatste update: 11:17
2

Thibaut Courtois hield opnieuw de netten schoon in de kampioenenmatch tegen Espanyol. De Rode Duivel speelde net als in het seizoen van Real Madrid ook tijdens de viering een hoofdrol. In een interview na de wedstrijd haalt Courtois uit naar de eeuwige rivaal, FC Barcelona

De Real Madrid-keeper liet er geen gras over groeien en vertelt hoe Barcelona hun onbedoeld aan de Spaanse titel hielpen. Volgens Courtois heeft de reactie van de Barcelona-spelers na hun overwinning in El Clasico hen aangespoord om La Liga te winnen. 

Barca-verdediger Gerard Pique stuurde die avond een tweet waarin hij zelfverzekerd verklaarde: "We zijn terug." Dani Alves beweerde dat Los Blancos "geluk" hadden dat ze zo ver voor stonden in het klassement. Dit viel niet bepaald in goede aarde bij de spelers van Real Madrid.

In een interview na de 4-0 overwinning tegen Espanyol vertelt Courtois hoe de uitspraken van Barcelona hielpen bij de wedstrijden die volgden. Volgens Courtois was de Clasico een sleutelmoment in het seizoen van Real Madrid. "Sommige vierden alsof ze de titel hadden gewonnen. Maar we bleven uiteindelijk kalm.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie