Lokeren-Temse verliest van KVK Ninove en er ontstaan rellen op het veld

Lokeren-Temse verliest van KVK Ninove en er ontstaan rellen op het veld

02-05-2022 10:43
3

De apotheose nadert in de verschillende competities. Club Brugge volgt op vier punten van Union Saint-Gilloise, maar ook in de lagere regionen is de spanning te snijden. SC Lokeren-Temse kon zondag haar ticket naar eerste nationale al ruiken, maar dan moest het wel voorbij directe concurrent KVK Ninove geraken.

Na een beladen duel tussen de twee concurrenten, greep Lokeren Temse naast de promotie naar eerste nationale. Het verloor met 2-1 op het veld van Ninove. De wedstrijd begon nochtans erg gunstig voor de bezoekers. Na een kwartier stond het al 0-1 in het voordeel van Lokeren Temse.

Ninove viert
De thuisploeg werd vooruit gestuwd door haar achterban en kon de partij naar haar hand zetten. Na een half uur spelen kon Ninove opnieuw de bordjes gelijk hangen. Na een spannende tweede helft wist het zelf nog te winnen. In de absolute slotfase deed Ninove de boeken toe. 

Rellen op veld
Lokeren Temse liet de kans liggen om een rechtstreeks ticket naar eerste nationale binnen te rijven. Het moet nu via de eindronde trachten om alsnog een ticket voor 1ste nationale af te dwingen. Het hakte er ook in bij de supporters van Lokeren Temse. De wedstrijd tegen Ninove werd aan het einde nog helemaal ontsierd door een bende relschoppers die het veld op liepen.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie