Hoedt ziet verdiend gelijkspel tegen Club Brugge: “Resultaat is eerlijk”

Hoedt ziet verdiend gelijkspel tegen Club Brugge: “Resultaat is eerlijk”

01-05-2022 21:00
6

RSC Anderlecht en Club Brugge speelden zondag 0-0 gelijk. Na de wedstrijd reageerden Wesley Hoedt en Benito Raman bij Eleven Sports op dat scoreloze gelijkspel.

Hoedt zag eerst en vooral een verdiend gelijkspel voor beide ploegen. “Het resultaat is uiteindelijk eerlijk. We lieten de bal aan Brugge maar zaten er goed op. Zelf hadden we ook goede kansen. Ik zag Mignolet voor de goal staan maar ik gaf net te snel aan dat ik ging schieten. Anders kon ik misschien scoren”, vertelt Hoedt. 

Er zijn wel zorgen om spits Zirkzee. Hij bleef in de kleedkamer tijdens de rust, maar zijn ploegmaten weten niet precies wat er aan de hand was. “Wat Zirkzee betreft weet ik niet wat hij precies heeft”, zei Hoedt, “Normaal startte hij aan de tweede helft, maar toen schoot er denk ik iets in”, dacht Raman.

Die laatste zag vandaag een goede reactie van paars-wit na de teleurstellingen van de voorbije weken. “We hebben vandaag goed gereageerd na de vorige weken. We zaten niet in een crisis ,maar het was niet leuk om te verliezen. We moeten onze rug rechten en dat hebben we vandaag gedaan”, aldus Raman.