Heymans (Charleroi) na nederlaag tegen Gent: We hadden te veel vertrouwen

Heymans (Charleroi) na nederlaag tegen Gent: "We hadden te veel vertrouwen"

01-05-2022 11:03 Laatste update: 11:17
0

Charleroi FC speelde gisteren een sterke eerste helft tegen KAA Gent. Uiteindelijk moest de ploeg van Edward Still toch zijn meerdere erkennen. Nadat het aan de rust 1-0 in het voordeel van Charleroi stond, kon Gent met een 1-3 toch de drie punten mee naar huis nemen. 

Toen Charleroi zaterdagavond de kleedkamer opzocht met een voorsprong dankzij een ietwat fortuinlijke penalty, konden weinigen zich zo'n ommekeer na de pauze voorstellen. Daan Heymans gelooft dat zijn team misschien te laks de kleedkamer uitging. "We speelden een heel goede eerste helft en gingen met veel vertrouwen terug naar de kleedkamer. Misschien zelfs te veel vertrouwen," gaf Daan Heymans na afloop toe. "Na een kwartier maakten we wat fouten, bijvoorbeeld door slecht buitenspel te spelen.” Daarna gingen de kopjes zichtbaar zakken en werd het al snel 1-2.

Europese tickets
Deze tweede nederlaag is een klap voor hun kansen in de Europa Play-offs. "We hadden natuurlijk niet verwacht om met een 0/6 te beginnen. Maar we verdienden meer. In deze Playoffs, gaat het allemaal om details,” vertelt Heymans aan Sudinfo. Charleroi moet nu wedstrijd per wedstrijd bekijken en vooral niet te fel focussen op die Europese tickets. “We zullen zien wat er aan het eind gebeurt," zei de middenvelder van Charleroi. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie