Einde verhaal? Lot van coach Priske is al bezegeld bij Antwerp

Einde verhaal? "Lot van coach Priske is al bezegeld bij Antwerp"

01-05-2022 10:00 Laatste update: 10:06
11

Antwerp speelt om 13u30 tegen Union. Volgens Patrick Goots gaat coach Brian Priske zich niet meer kunnen redden. Zelfs een derde plaats zal niet voldoende zijn in de ogen van voorzitter Paul Gheysens. 

"Enerzijds mogen we best trots zijn dat we Play-Off 1 hebben gehaald", vertelt Goots bij De Zondag. "Gent en Genk hadden toch ook heel veel geïnvesteerd, maar de ambitie van voorzitter Paul Gheysens lag hoger dan de derde plaats. Die wilde naar de Champlons League of toch minstens naar de Europa League. Aangezien de derde plaats door de bekerwinst van Gent slechts een ticket voor de Conference League kan opleveren, zal Gheysens niet tevreden zijn."

Priske kan op deze manier niet aanblijven. "Daarom denk ik dat het lot van coach Brian Priske, ondanks zijn goede resultaten, toch al bezegeld is. Want het sprankelende voetbal dat na de investeringen werd verwacht is er nooit gekomen. En vooral ook omdat na hun aanvaring in de kleedkamer toch iets gebroken is tussen Gheysens en Priske. En dat zal ook niet te herstellen zijn met een derde plaats en de Conference League."

Antwerp verloor vorige zondag nog met 1-0 van Club Brugge. De achterstand op leider Union is nu tien punten.