Oularé bezig aan laatste kans bij RWDM: Ik kon niet dieper vallen

Oularé bezig aan laatste kans bij RWDM: "Ik kon niet dieper vallen"

30 april - 20:04
4

Obbi Oulare staat zaterdagavond met RWDM tegenover RFC Seraing en kan met de Brusselse club de promotie naar Eerste Klasse A afdwingen. Voor Oulare zou het nog eens goed nieuws kunnen betekenen na een lange periode vol klappen.

De nu 26-jarige Oulare werd bestempeld als een groot talent en trok al snel richting Engeland. Bij Watford wist hij geen potten te breken en ook periodes bij Standard en Royal Antwerp FC zorgden niet voor beterschap. "Ik bereikte de bodem en ik kon niet dieper vallen", geeft Oulare aan bij La Meuse.

Oulare speelt nu in Eerste Klasse B, maar hoopt zich volgend seizoen te kunnen tonen in Eerste Klasse A. "Nu wil ik op het veld antwoord geven aan allen die niet in mij geloofden. Ik weet dat ik met alles voorzichtiger moet zijn, met mijn levensstijl, met mijn slaap, met mijn voeding... Maar ik weet ook dat ik door mijn uitleenperiode bij RWDM op het juiste moment op de juiste plaats ben beland", klinkt het.

RWDM is ook geen onbekende club voor Oulare. Als jonge voetballer speelde hij ook al twee seizoenen voor FC Brussels. Dit seizoen wist hij echter ook nog niet te overtuigen bij RWDM en kwam hij sinds zijn komst in de wintertransferperiode slechts aan vier wedstrijden voor de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie