Verheyen tipt Dessers niet terug te keren naar Genk: Kijk naar Lukaku

Verheyen tipt Dessers niet terug te keren naar Genk: "Kijk naar Lukaku"

30-04-2022 21:15
4

Cyriel Dessers blijft maar presteren voor Feyenoord en heeft zich helemaal in de harten van het publiek gespeeld. De kans lijkt ook groot dat de Nederlandse club de aankoopoptie toch licht. Een terugkeer naar KRC Genk zit er dan niet in en dat is volgens Gert Verheyen ook goed nieuws.

Verheyen denkt namelijk niet dat het bij een tweede kans wél zou lukken voor Dessers bij Genk. "Ik geloof niet dat wanneer je ergens niet slaagt, uitgeleend wordt en ­terugkeert, het dan wél zou lukken", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Voor de analist is het dan ook duidelijk: Dessers moet proberen bij Feyenoord te blijven en niet hopen op een terugkeer naar Genk. "Mocht ik in zijn plaats zijn, ik zou er alles aan doen om bij Feyenoord te blijven", geeft hij aan.

"Wegens de status die hij daar nu heeft. Je moet altijd van nul beginnen als je elders gaat. Kijk naar Lukaku. Die heeft zijn status in Inter weggegooid. Terwijl je altijd beter presteert als je weet dat je ergens ­geapprecieerd wordt", aldus Verheyen.

De 27-jarige spits kwam dit seizoen 36 keer uit voor Feyenoord. Daarin was hij goed voor zeventien doelpunten en vier assists. Als Feyenoord hem langer wil houden, zal het vier miljoen euro moeten betalen voor de spits.