'Buffel mag hopen op nieuwe job bij Belgische eersteklasser'

'Buffel mag hopen op nieuwe job bij Belgische eersteklasser'

29 April - 21:20
0

Yves Vanderhaeghe kondigde zijn contractverlenging bij KV Oostende aan en blijft dus nog even bij de kustploeg. Inmiddels is hij ook al bezig aan zijn staf voor volgend seizoen en zoekt hij naar één of meerdere nieuwe assistenten. Dat kunnen ook enkele bekende namen worden.

Bij Krant van West-Vlaanderen valt namelijk te lezen dat Thomas Buffel een kandidaat is om de nieuwe assistent van Vanderhaeghe zal worden. De inmiddels 41-jarige ex-profvoetballer was dat eerder al bij Cercle Brugge, maar vertrok daar door de hevige druk gecombineerd met zijn werk bij de Belgische beloften en zijn Pro Licence-cursus.

Nu zit er echter een terugkeer in het Belgische clubvoetbal in en kan Vanderhaeghe zo weer gaan samenwerken met Vanderhaeghe. Het duo deed dat namelijk eerder ook al bij Cercle Brugge. Buffel is echter niet de enige naam die circuleert. Ook Gino Caen en Jordi Lemiengre worden genoemd als kandidaten.

De huidige assistenten van Vanderhaeghe, Markus Pflanz en Alfred Ntiamoah, lijken alvast te gaan vertrekken. Het duo werd samen met Alexander Blessin aangesteld, maar mag toch andere oorden opzoeken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie