Dendoncker staat hoog op het lijstje bij Lazio en Maurizio Sarri

Dendoncker staat hoog op het lijstje bij Lazio en Maurizio Sarri

29 april - 18:33 Laatste update: 18:34
0

Het contract van Leander Dendoncker bij de Wolves loopt in de zomer van 2023 af. Toch kan de club zich enigszins troosten met de optie die in contract opgenomen werd. De club uit Wolverhampton kan het contract namelijk met een jaar verlengen. 

Het contract van Dendoncker loopt stilletjes aan ten einde en de geruchten beginnen aan de oppervlakte te komen. De Rode Duivel is opnieuw in verband gebracht met een overstap van het Molineux stadion naar Lazio. De club uit Rome zou naar verluidt gek zijn op de veelzijdige speler.

Vervanger Savic
Maurizio Sarri is volop bezig met een nieuw team samen te stellen voor volgend seizoen. Er zal een vervanger nodig zijn voor Sergej Milinković-Savić. De middenvelder zal de club aan het einde van het seizoen en na zeven jaar trouwe dienst verlaten. Dendoncker is een van de kandidaten om die leegte op te vullen.

Ideale man?
De ideale man in de ogen van de Italiaanse manager is naar verluidt Chelsea's Ruben Loftus-Cheek, maar als hij onbereikbaar blijkt, dan is de 'wild card' Dendoncker. "Hij speelt niet alleen als spelverdeler, maar ook als centrale verdediger", volgens Corriere dello Sport.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie