Duitse radioverslaggevers zijn live en worden aangevallen door West Ham-fans

Duitse radioverslaggevers zijn live en worden aangevallen door West Ham-fans

29 April - 10:10
6

Tijdens de Europa League-wedstrijd tussen West Ham United en Eintracht Frankfurt, die in 1-2 voor de Duitsers eindigde, zijn radioverslaggevers uit Frankfurt live in de uitzending aangevallen door fans van The Hammers. De Engelse club gaat daarop in actie komen, meldt The Guardian.

Na de 1-1 van Michail Antonio namens West Ham werd het tweetal besprongen en werd de headset van één van de twee afgerukt en weggegooid. Dat gebeurde tijdens de uitzending, waardoor de ander precies kon beschrijven wat er gebeurde. "We worden hier aangevallen en we moeten even kijken hoe we dit oplossen. Even kijken of we security hier naartoe kunnen krijgen."

In de rust werden de twee naar een andere positie verplaatst, maar voor de Duitse verslaggevers was de avond toen allang verpest. "Je hebt de hele tijd het gevoel dat er iets van achteren kan komen en dat je geslagen wordt ofzo. Mijn dromen over het mooie Engelse voetbal zijn in duigen gevallen."

Een woordvoerder van West Ham heeft aangegeven dat ze gehoord hebben van het incident en dat ze er alles aan doen om de aanvaller of aanvallers in beeld te krijgen. Mocht dat lukken, dan zullen die gegevens aan de politie worden overgedragen en doet West Ham er alles aan om een stadionverbod voor onbepaalde tijd op te leggen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie