Kampioen Dom neemt afscheid van Beerschot: Hier fantastische momenten meegemaakt

Kampioen Dom neemt afscheid van Beerschot: "Hier fantastische momenten meegemaakt"

28-04-2022 18:44

Joren Dom heeft een lastige knoop doorgehakt. Na lang wikken en wegen heeft de vleugelverdediger besloten om niet mee te zakken met K. Beerschot V.A.. Waar zijn toekomst dan wel ligt, is nog niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk wordt KVC Westerlo zijn nieuwe werkgever. Dom verlaat het Kiel met een dubbel gevoel.

Aan de ene kant doet het afscheid hem pijn, maar aan de andere kant verlaat Dom Antwerpen met een tas boordevolle mooie herinneringen om de schouder. "Ik koos ervoor om mijn periode bij Beerschot te beëindigen na vijf seizoenen", laat hij de trouwe fans weten. "Ik heb hier fantastische momenten meegemaakt, ik werd drie keer periodekampioen in 1B, werd kampioen en steeg naar 1A."

Voor Dom was die promotie extra speciaal, aangezien hij zich voor het eerst kon tonen aan het grote publiek, nadat hij in Eerste Klasse B al lang een meerwaarde bleek. "Daar kon ik mijn kwaliteiten tonen op het hoogste niveau in België. Ik wil graag in eerste klasse blijven voetballen en maak de overstap naar een andere Belgische club. Ik wil de supporters bedanken voor de steun die ik hier altijd gekregen heb", luidt zijn boodschap. 

Hoewel Dom nu andere supporters gelukkig hoopt te maken (waarschijnlijk Westelse), zal hij De Mannekes van het Kiel nooit vergeten. "Beerschot heeft een speciaal plekje in mijn hart", besluit hij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s