OFFICIEEL: Dom degradeert niet meer bij Beerschot, 'sportief project in 1A'

OFFICIEEL: Dom degradeert niet meer bij Beerschot, 'sportief project in 1A'

28-04-2022 18:12
9

K. Beerschot V.A. zal in Eerste Klasse B geen beroep kunnen doen op één van haar hardste werkers. Joren Dom heeft namelijk besloten om niet mee te degraderen met De Ratten. De vleugelverdediger blijft actief in de Jupiler Pro League, hoogstwaarschijnlijk bij KVC Westerlo.

Via haar officiële kanalen heeft Beerschot aangekondigd dat de wegen van Dom niet langer langs het Kiel leiden. Dat is best een aderlating voor de degradant, want de voorbije vijf seizoenen droeg onze landgenoot de paars-witte kleuren. Hij beleefde de opmars naar de hoogste klasse dus helemaal mee, maar helaas voor hem ook de zwanenzang. Nu blijkt dat hij geen interesse meer heeft in een nieuw avontuur in 1B.

Het bericht op de website van Beerschot deelt namelijk mee dat Dom 'voor een ander sportief project in 1A kiest'. Meer dan waarschijnlijk wordt daarmee gehint naar een overstap naar KVC Westerlo. De kampioen van 1B werd de voorbije dagen al nadrukkelijk in verband gebracht met Dom. De rechtsachter voetbalde in totaal vijf jaar voor Beerschot, nadat hij eerder publiekslieveling was bij ... Royal Antwerp FC. Het feit dat de supporterskern van The Great Old haar ex-pupil nooit uitfluit bij onderlinge ontmoetingen, bewijst hoe graag Dom gezien werd op de Bosuil.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s