Het verschil tussen Anderlecht en Club Brugge is eigenlijk niet zo groot

"Het verschil tussen Anderlecht en Club Brugge is eigenlijk niet zo groot"

28-04-2022 19:00
23

RSC Anderlecht en Club Brugge staan zondag tegenover elkaar in een heuse topper. Blauw-Zwart lijkt de positie van paars-wit overgenomen te hebben als grootste ploeg van het land. Frank Arnesen zit echter geen groot verschil tussen beide ploegen.

Club Brugge strijdt (en wint) al jaren mee voor de titel en lijkt dan ook de grootste ploeg van ons land te zijn. RSC Anderlecht heeft het dan weer moeilijker om mee te dingen voor de prijzen. Toch ziet Frank Arnesen, in het verleden nog TD bij paars-wit, geen groot verschil.

"Anderlecht moet nu gewoon volhouden. Paars-Wit heeft de bekerfinale bereikt en staat in de top 4. Zo erg is het allemaal niet. Volgend seizoen wordt interessant. Maar voor mij is Vincent Kompany de man voor de job. Geloof me: het gat met Club Brugge is niet zo groot als de buitenwereld denkt", vertelt hij aan La Dernière Heure.

Momenteel staat RSC Anderlecht op een derde plek in de stand en telt het tien punten achterstand op leider Union en zeven punten om de nummer twee, Club Brugge. De laatste prijs van Anderlecht dateert inmiddels van 2017. Toen werd het voor het laatst kampioen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s