'Raskin wil Standard verlaten, Belgische topclub toont interesse in middenvelder'

'Raskin wil Standard verlaten, Belgische topclub toont interesse in middenvelder'

28-04-2022 17:30
11

Standard staat voor een drukke transferzomer en zal versterkingen moeten halen en mogelijk ook afscheid nemen van enkele belangrijke pionnen. Eén van die pionnen is Nicolas Raskin, die al even wordt gelinkt aan een vertrek.

De middenvelder kon afgelopen winter Standard nog verlaten, maar koos voor een verblijf tot het einde van het seizoen. 777 Partners, de nieuwe eigenaren van de club, hoopten hem ook te kunnen overtuigen om zijn contract te verlengen en te blijven. Tevergeefs, meldt Het Laatste Nieuws. Raskin aast namelijk op een transfer.

Er is ook meer dan genoeg interesse in de middenvelder. Genoa en Leeds United toonde de voorbije maanden nog interesse, maar ook in België zou er interesse zijn in de diensten van Raskin. Om welke club het gaat, is echter niet bekend. De meest waarschijnlijke optie is echter Club Brugge, dat al even naar een nieuwe middenvelder zoekt.

De nu 21-jarige Raskin was ook dit seizoen weer een basispion bij Standard. Bij de Rouches heeft hij nog een contract tot eind volgend seizoen.