Terugkeer Vanheusden? '777 Partners kan opvallende zaak doen met verdediger'

Terugkeer Vanheusden? '777 Partners kan opvallende zaak doen met verdediger'

28-04-2022 16:30
5

Zinho Vanheusden heeft opnieuw een moeilijk seizoen achter de rug en moet in de toekomst een belangrijke keuze gaan maken. De verdediger blijft het maar moeilijk hebben om topfit te blijven. Gaat hij toch voor een doorbraak in het buitenland of keert hij terug naar ons land?

Vanheusden wordt dit seizoen door Inter verhuurd aan Genoa, waar hij indien fit ook gewoon een basispion was. Hij kwam zestien keer in actie voor de club en daar lijkt het ook bij te gaan blijven. Hij kwam sinds eind februari door een blessure niet meer in actie en moet blijven verder revalideren. Inmiddels wordt er ook nagedacht over zijn toekomst.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat een terugkeer naar België tot de mogelijkheden behoort. Genoa heeft namelijk dezelfde eigenaren als Standard. De kans bestaat dan ook dat Genoa (of liever 777 Partners) beslist om hem definitief over te nemen en meteen terug naar Standard te sturen.

Vanheusden kan zich bij de Rouches dan weer in de kijker spelen, liefst volledig fit, en Standard ook weer naar de weg naar boven helpen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie