Genk-voorzitter Croonen spreekt duidelijke taal over vertrek van Heynen

Genk-voorzitter Croonen spreekt duidelijke taal over vertrek van Heynen

27 april - 22:00
4

KRC Genk dreigt komende zomer alweer enkele sterkhouders te zien vertrekken. Zo worden Jhon Lucumi en Paul Onuachu gelinkt aan een vertrek en kan ook Junya Ito andere oorden opzoeken. Daarnaast sluit ook Bryan Heynen niet uit dat hij de club verlaat.

Heynen gaf eerder al aan dat hij nog steeds ambitieus is en een vertrek naar een buitenlandse club niet uitsluit. Slecht nieuws voor Genk, dat de middenvelder eigenlijk ook niet wil laten gaan. "Hij heeft volgens mij zeker de kwaliteiten om in een betere competitie te spelen, zelfs bij een topclub, maar ik hoop dat hij nog een tijd bij ons zal blijven", zegt voorzitter Peter Croonen in TVL Sportcafé.

Toch zullen er spelers vertrekken bij Genk, maar Heynen moet een belangrijke rol blijven spelen bij de Limburgers. "Wij moeten om de zoveel tijd bepaalde transferinkomsten realiseren, maar dat is perfect combineerbaar met een as van spelers die wel langdurig bij Racing Genk kunnen en willen spelen", aldus Croonen nog.

De 25-jarige Heynen werd opgeleid bij Genk en speelt al sinds 2015 voor het A-elftal van de Limburgers. Bij Genk heeft hij nog een contract tot medio 2026.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie