Makelaar Tissoudali voert druk op: “Anders verdwijnt het gevoel”

Makelaar Tissoudali voert druk op: “Anders verdwijnt het gevoel”

27-04-2022 08:25 Laatste update: 09:03
19

Het verhaal is ondertussen bekend. Het kamp Tarik Tissoudali en het bestuur KAA Gent zitten momenteel niet op dezelfde golflengte tijdens de onderhandelingen over een nieuw contract voor de speler. Indien Gent vaart maakt, staat de deur wel nog op een kier voor een goede afloop. 

De makelaar van Tissoudali, Menno Groenveld, liet eerder verstaan dat hij de gesprekken met Gent als mislukt en afgesloten beschouwde. De makelaar mist een Gentse blijk van waardering in het laatste voorstel van de club. "Wat Gent aan Tarik voorstelt, ligt nog heel ver van de lonen die de topverdieners bij KAA Gent opstrijken. Zo komen we er niet uit", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Toch moeten de fans van de Buffalo's nog niet helemaal vrezen. Tenminste als het bestuur haast maakt. De speler voelt zich immers goed in de Ghelamco Arena, maar heeft blijkbaar niet alle tijd van de wereld. Volgens de makelaar moet Gent een serieus bod doen. Daaruit moet blijken dat de club beseft hoe belangrijk de speler is. "Tarik wil een langer verblijf zeker overwegen, maar het moet allemaal niet te lang duren, want anders verdwijnt het goede gevoel wel", aldus nog Groenveld.

Tissoudali staat bij Gent nog onder contract tot medio 2023.