Guardiola: 'Dat gebeurt alleen in sprookjes, op planeet Mars of op Jupiter'

Guardiola: 'Dat gebeurt alleen in sprookjes, op planeet Mars of op Jupiter'

27 april - 07:20
0

Pep Guardiola had liever gezien dat zijn Manchester City met een groter verschil had gewonnen van Real Madrid, maar ook hij genoot met volle teugen van het spektakelstuk in de halve finale van de Champions League. De Catalaan is tevreden met het optreden van The Citizens.

"Voetbal is voetbal, het resultaat is het resultaat, maar hoe we speelden, was werkelijk exceptioneel. Niemand kan zeggen dat we geen goed niveau haalden", laat Guardiola weten in Britse media. "Misschien moeten we de lat nóg hoger leggen om de finale te bereiken. In deze competitie kan dat nodig zijn. En uiteindelijk zullen we de mogelijkheden die we creëren ook moeten benutten."

Manchester City stapelde namelijk kans op kans in het Etihad Stadium. "'Ze gingen er vaak niet in, maar we hebben ze in elk geval gekregen. We waren er de hele tijd. Maar goed, uiteindelijk wil ik niet klagen over het resultaat en het optreden. Ik ben zo trots op onze prestatie voor het oog van de wereld. We speelden met zoveel moed, met en zonder bal."

Guardiola wil ook in de Spaanse hoofdstad 'een mooie show neerzetten'. Dat het resultaat in de heenwedstrijd uiteindelijk tegenvalt, wuift hij weg. "Maak je een grapje? Natuurlijk was 4-0 beter geweest. Nee, 8-0 was pas beter geweest. Maar kom op, dit is Real Madrid. Dat gebeurt alleen in sprookjes, op planeet Mars of op Jupiter."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie