Dejaegere juicht: Al mooie momenten gekend in mijn loopbaan en dit is er zo een

Dejaegere juicht: "Al mooie momenten gekend in mijn loopbaan en dit is er zo een"

26-04-2022 23:38

Het is het Toulouse FC van Brecht Dejaegere gelukt! Dankzij een 2-0-overwinning tegen Niort FC heeft de Zuid-Franse club zich definitief verzekerd van een stek in de top-twee van de Ligue 2, wat automatisch recht geeft op promotie. Dat stemt aanvoerder Dejaegere uiteraard tot tevredenheid. 

Niet enkel de aanvoerdersband rond zijn arm toont de meerwaarde van onze landgenoot voor Toulouse, in het duel tegen Niort zette hij dat nog eens extra in de verf. Dejaegere verzorgde namelijk het openingsdoelpunt. "We zijn altijd in staat geweest om een stap hogerop te zetten. Uiteindelijk heeft zich dat uitbetaald. Ik heb al mooie momenten meegemaakt in mijn loopbaan en dit is er weer zo een", verwijst Dejaegere in zijn reactie bij Football 24/7 onder meer naar zijn periode bij KAA Gent. In 2015 veroverde hij samen met De Buffalo's de Belgische landstitel.

Hoewel Toulouse nog kan proberen om de titel in de Ligue 2 in de wacht te slepen, is de belangrijkste strijd al gevoerd. Tijd voor een feestje dus! "Natuurlijk, dit is een speciaal moment", geeft Dejaegere toe. "Zeker wanneer je alle supporters ziet, die ons een heel seizoen lang gesteund hebben. Het is goed dat we hen iets hebben kunnen teruggeven. We zullen er alles aan doen om klaar te zijn voor de Ligue 1", verzekert Dejaegere nog. De middenvelder lijkt dus vast van plan om ook volgend seizoen nog voor Toulouse uit te komen.