Stade Rennes legt trainingen stil: vader jeugdspeler valt hoofd opleidingen aan

Stade Rennes legt trainingen stil: vader jeugdspeler valt hoofd opleidingen aan

26-04-2022 19:45

Alle jeugdteams van Stade Rennes, de club van Jeremy Doku, trainen de komende twee dagen niet. Hoofd jeugdopleidingen Denis Arnaud is deze week aangevallen door de vader van een speler, waardoor de Franse club het trainingscomplex tot 28 april afgesloten heeft.

Bij de vader van Noah Françoise (18), aanvoerder van de beloftenploeg van Stade Rennes, leeft al langer onvrede over de manier waarop de club met zijn zoon omgaat. Françoise heeft een profcontract, maar maakt slechts sporadisch deel uit van het eerste elftal. Hij traint wel mee, echter alleen wanneer dat nodig is.

Dat is tegen het zere been van de vader van Françoise, die Denis Arnaud afgelopen zaterdag te lijf ging. Onduidelijk is wat er nog meer meespeelt. Tot 28 april trainen de jeugdteams van Stade Rennes niet. 

Volgens RMC Sport wordt Françoise zelf niet gestraft door Stade Rennes. "Noah Françoise heeft absoluut niets met deze situatie te maken. Er is geen reden voor hem om de gevolgen te dragen", zo klinkt het bij RMC. "Hij is een jonge professional die zich nog volop aan het ontwikkelen is."