'Lukaku kan Chelsea verlaten voor Inter, maar moet stevige toegeving doen'

'Lukaku kan Chelsea verlaten voor Inter, maar moet stevige toegeving doen'

26 April - 18:00
7

Een terugkeer naar Italië ligt steeds meer in de kaarten voor Romelu Lukaku. Na een minder seizoen bij Chelsea FC zoekt de Rode Duivel naar een oplossing. Inter kan die oplossing zijn, al moet Lukaku dan zelf ook wat toegevingen doen.

Inter heeft het namelijk niet al te breed en moest deels daardoor ook afscheid nemen van Lukaku. De spits denkt echter aan een terugkeer. Dan zal hij zelf ook wat toegevingen moeten doen en een flink deel van zijn loon inleveren, meldt CalcioMercato.

De spits verdient momenteel op jaarbasis zo'n dertien miljoen euro bij Chelsea. Iets te gortig voor Inter, dat hem niet meer dan een loon van zo'n zes miljoen euro kan bieden. Een uitleenbeurt waarbij Chelsea de andere helft van zijn loon betaalt is een mogelijke oplossing, al is het nog maar de vraag of de Londenaren ook bereid zijn om akkoord te gaan met die deal.

Inter is echter niet de enige mogelijke bestemming voor Lukaku, die ook wordt gelinkt aan AC Milan. De aartsrivaal van Inter toont naar verluidt ook serieus interesse in de Rode Duivel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie