'Atlético Madrid is Onuachu niet vergeten, nieuwe poging voor spits van Genk'

'Atlético Madrid is Onuachu niet vergeten, nieuwe poging voor spits van Genk'

26 april - 15:30
3

Paul Onuachu staat binnenkort weer voor een belangrijke transferzomer en lijkt KRC Genk nu echt te gaan verlaten. Atlético Madrid werd in het verleden nog in verband gebracht met de Nigeriaanse spits en lijkt ook volgende zomer weer een poging te gaan wagen.

Onuachu wordt al even gevolgd door Atlético Madrid en staat nog steeds op het lijstje van de Spaanse club. Afgelopen zomer kwam het niet tot een transfer, maar daar kan deze zomer verandering in komen. Volgens Fichajes wil Atlético Madrid de spits dan toch in huis halen.

De vraagprijs van 25 miljoen euro was vorig seizoen iets te gortig voor de Spaanse club, dat nu goed nieuws te horen kreeg. Onuachu aast namelijk op een transfer en heeft Genk kunnen overtuigen om de vraagprijs flink te doen dalen. Nu kan de boomlange spits voor vijftien miljoen euro worden weggehaald bij Genk.

Diego Simeone krijgt daarmee zijn gewenste extra spits bij Atlético Madrid. Met Antoine Griezmann en Luis Suarez heeft hij al twee uitstekende aanvallers, maar de Argentijnse trainer hoopt ook nog op een lange sterke spits. Dat moet Onuachu gaan worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie