'Anderlecht strijdt met Dortmund en Bologna voor PAOK-talent Koutsias'

'Anderlecht strijdt met Dortmund en Bologna voor PAOK-talent Koutsias'

26-04-2022 09:00
9

RSC Anderlecht zal zich komende zomer alweer willen versterken en lijkt vooral op zoek te gaan naar aanvallende krachten. In die zoektocht is het uitgekomen bij Giorgos Koutsias.

Volgens de Griekse journalist Georgios Sideridis toont Anderlecht verregaande interesse in Koutsias, een achttienjarige spits die momenteel uitkomt voor het tweede elftal van PAOK. Daar was hij de grote uitblinker met tien doelpunten in zestien partijen, wat hem ook een debuut bij PAOK A opleverde.

Daarmee heeft hij zich in het vizier gespeeld van Anderlecht, maar ook Borussia Dortmund en Bologna. Die ploegen willen de spits in huis halen en moeten daarvoor naar verluidt niet al te veel betalen. Koutsias heeft namelijk een clausule in zijn contract waardoor hij voor twee miljoen euro kan vertrekken.

Bij Anderlecht is men sowieso al op zoek naar een nieuwe spits na het waarschijnlijke vertrek van Christian Kouamé en Joshua Zirkzee. Daarnaast lijkt het ook te zoeken naar aanvallende versterking voor de beloften, die volgend seizoen uitkomen in Eerste Klasse B.