Ten Hag hoopt Ajax-spelers mee te nemen naar United: 'Is een publiek geheim'

Ten Hag hoopt Ajax-spelers mee te nemen naar United: 'Is een publiek geheim'

26-04-2022 07:10
0

Erik ten Hag hoopt Jurriën Timber en Antony na dit seizoen mee te nemen naar Manchester United. Dat stelt Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf. Hij verwacht dat er veel gaat veranderen bij Ajax aankomende zomer.

Ajax won afgelopen weekend moeizaam van NEC door een laat doelpunt van Brian Brobbey. De onrust rondom de club komt de spelers niet ten goede, denkt Verweij. "Er zijn heel veel spelers die in de belangstelling staan van grote clubs", vertelt hij in de Kick-off Podcast. "Gravenberch is met een transfer bezig, Tagliafico wil weg. Er zal ongetwijfeld belangstelling komen voor Haller. Als je elf keer scoort in de Champions League ben je toch in beeld bij grote clubs."

Ajax sprak een tijd terug met Timber over een contractverlenging. Die gesprekken liggen stil. "Er is al een hele tijd over gesproken, maar ik heb het idee dat met de nieuwe leiding na Overmars het even stil is komen te liggen. Het is zeker een optie en ik denk dat hij nog niet klaar is in Amsterdam", vertelt Verweij over een mogelijke contractverlenging van de verdediger. 

Toch moet Ajax oppassen, denkt Verweij. "Manchester United heeft zijn pijlen ook gericht op Timber. Het is een publiek geheim dat Ten Hag zeer gecharmeerd is van Antony en Timber. Als je twee spelers zou moeten noemen die geschikt zijn voor United, dan komt hij daar bij uit. Bij Timber en Antony."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie