'Einde verhaal in Engeland: Pogba verlaat WhatsApp-groep van Manchester United'

'Einde verhaal in Engeland: Pogba verlaat WhatsApp-groep van Manchester United'

25-04-2022 21:45
2

De geruchten over Paul Pogba die deze zomer zou vertrekken bij Manchester United hebben een extra dimensie gekregen. Volgens het Engelse Mirror heeft Paul Pogba, na de 4-0, nederlaag tegen Liverpool FC de WhatsApp-groep van Manchester United verlaten.

Het contract van Pogba loopt dit jaar af en Manchester United kwam nog niet tot een nieuw akkoord met de Franse middenvelder. Dat akkoord lijkt er niet te zullen komen. Afgelopen weekend geraakte Pogba geblesseerd tegen Liverpool en is voor de rest van het seizoen niet meer inzetbaar bij The Red Devils. Pogba lijkt zijn laatste wedstrijd in het shirt van United gespeeld te hebben nadat hij de WhatsApp-groep van de selectie van Manchester United zou verlaten hebben.

Paul Pogba is de duurste transfer ooit van Manchester United en zou komende zomer mogelijks transfervrij vertrekken. Vooral Real Madrid, maar ook FC Barcelona en PSG, worden gelinkt aan de Fransman. Pogba, die een jeugdproduct is van Manchester United, speelt sinds 2016 opnieuw voor de Engelse club. Hij kwam er tot nu toe 233 voor uit en scoorde 39 keer.