Vandenbempt over winst Club Brugge: Antwerp is een ander kaliber dan Anderlecht

Vandenbempt over winst Club Brugge: "Antwerp is een ander kaliber dan Anderlecht"

25 April - 11:01
24

De openingsspeeldag van de Champions’ Play-Offs zit erop. Het verdict: Leider Union Saint-Gilloise bevestigt opnieuw met een overwinning in de Brusselse derby, Club Brugge heeft een felbevochten drie punten beet. Peter Vandenbempt geeft op Sporza zijn kijk op op de prestatie van Club Brugge.  

Club Brugge had zijn handen vol met een stug Royal Antwerp FC. Dat had ook Vandenbempt opgemerkt. “Club Brugge had met Antwerp een tegenstander van een ander kaliber dan Anderlecht,” schrijft de analist op Sporza. Antwerp speelde stevig en wou klaarblijkelijk tonen dat het ook een rol wil spelen in de eindronde. 

 Antwerp speelde zeker geen makke wedstrijd. De ploeg van Brian Priske speelde goed georganiseerd en verdiende misschien zelf een puntje. “De overwinning was een beetje zoals het doelpunt: fortuinlijk.” De prestatie van Antwerp geeft Club Brugge hoogstwaarschijnlijk hoop dat het bezoek van Union aan de bosuil ook geen makkelijke verplaatsing zal worden. 

 Vandenbempt gelooft dat Club Brugge zich kan optrekken aan een aantal sterke individuele prestaties. Een oppermachtige Clinton Mata en een sterke Noa Lang. Die laatste zou wel eens een grote rol kunnen spelen in de achtervolging van Club Brugge op Union. “Het was een goede overwinning voor Club Brugge, zonder veel franje, waardoor je wel Antwerp van je afschudt en in de flow blijft,” besluit Vandenbempt. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie