UPDATE: ‘Sergo Gomez optimistischer dan Verschaeren voor Club Brugge’

UPDATE: ‘Sergo Gomez optimistischer dan Verschaeren voor Club Brugge’

25-04-2022 10:47 Laatste update: 29-04-2022 08:32
13

Enkele weken geleden was het nog groot feest bij RSC Anderlecht toen ze hun plek in de Champions’ Play-Offs verzekerden. Een verloren bekerfinale en een nederlaag in de Brusselse derby zorgen nu toch voor kopzorgen bij Vincent Kompany. Komende zondag ontvangen ze Club Brugge

De partij tegen Club Brugge zal toch ingeleid worden als een must-win wedstrijd. Yari Verschaeren is twijfelachtig voor de partij tegen Club Brugge. Het valt nog af te wachten of zijn blessure meevalt al dan niet, dat schrijft DH Sport.

Hij verliet geblesseerd het veld tegen Union Saint-Gilloise. Opnieuw moest Verschaeren zijn adductoren weer inhouden, zoals hij eerder al deed tegen FC Charleroi. De vraag is nu of hij zichzelf niet te veel gedwongen heeft om de bekerfinale al te spelen... Hoe dan ook is hij twijfelachtig voor de wedstrijd tegen Club Brugge.

Update: Yari Verschaeren ging tegen Union SG naar de kant met kuitproblemen, maar hij heeft een ernstige blessure opgelopen. Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder speelklaar zal zijn voor de topper tegen Club Brugge. Ook Sergio Gomez is op de goede weg.

Update: SudPresse meldt dat Yari Verschaeren toch niet honderd procent fit zal geraken voor de topper tegen Club Brugge. Het ziet er naar uit dat de kansen van Sergio Gomez optimistischer zijn dan van de Rode Duivel. Verschaeren speelt waarschijnlijk geen hele match. Club Brugge komt sowieso te vroeg voor Asimeru.