Neymar en Marquinhos zien PSG-fans vertrekken: Surrealistisch

Neymar en Marquinhos zien PSG-fans vertrekken: "Surrealistisch"

24-04-2022 12:35 Laatste update: 12:37

Neymar is niet van plan om te vertrekken bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse ster heeft een duidelijke boodschap voor de Parijse fans, nadat zaterdag beslag werd gelegd op de tiende landstitel in de historie.

Neymar moet het ontgelden bij de aanhang van PSG na de dramatische uitschakeling tegen Real Madrid in de Champions League. De dertigjarige aanvaller haalde zijn gram na het 1-1 gelijkspel tegen RC Lens, genoeg voor het kampioenschap in de Ligue 1.

"Ik heb nog een contract bij Paris Saint-Germain, voor nog eens drie jaar", reageert Neymar in gesprek met ESPN op vragen over zijn toekomst. Hij deelt vervolgens een sneer uit aan de PSG-supporters. "Ze zullen het fluiten wel beu worden. Ik blijf nog drie jaar, dus ze kunnen beter stoppen en op adem komen."

Neymar geeft aan dat hij vooruit wil kijken. "Het is een lang en moeilijk seizoen geweest met alles wat er is gebeurd. Maar nu zijn we erin geslaagd om het kampioenschap te winnen, dat was erg belangrijk voor ons. We kunnen nu op adem komen en onze geest kalmeren." De dribbelaar ging ook kort in op het feit dat de fanatieke aanhang uit protest niet bleef voor het titelfeest in het Parc des Princes. "Dat was surrealistisch."

Ook landgenoot Marquinhos baalt van de vertrokken fans. "Vorig jaar werden we geen kampioen en dat deed veel pijn", zegt de verdediger tegen Canal+. "Dus nu moeten we ook genieten nu we wel kampioen zijn geworden. Het is jammer van de sfeer. Voetbal blijft onze passie, we zijn allemaal als jonge jongens begonnen en we proberen zoveel mogelijk plezier uit het spel te halen."