Lewandowski gevraagd naar Bayern-toekomst: 'Het is niet zo makkelijk'

Lewandowski gevraagd naar Bayern-toekomst: 'Het is niet zo makkelijk'

23-04-2022 23:30

Robert Lewandowski kon zaterdag nog geen duidelijkheid verschaffen over zijn toekomst na het veroveren van de landstitel met Bayern München. De Poolse ster liet zich ontvallen dat hij zelfs nog niets van de clubleiding heeft gehoord.

Lewandowski was dit seizoen weer goud waard voor Bayern, met 33 doelpunten in 31 Bundesliga-duels. Toch wist Der Rekordmeister zijn tot medio 2023 lopende contract nog niet te verlengen. De 33-jarige spits durft niet te zeggen of hij een akkoord zal bereiken met de club. "Waarschijnlijk zal er binnenkort iets gebeuren. Ik heb de berichten in de media gelezen, maar van de club heb ik nog niets gehoord", zegt hij tegen Sky Sport. "Ik weet wel dat er een gesprek komt."

Volgens Lewandowski is er tot dusver 'niets bijzonders gebeurd'. "Ik bekijk de situatie en zie wel hoe het loopt. Het is niet zo makkelijk voor mij", erkent de topschutter, die volgens Sky het hof wordt gemaakt door FC Barcelona. In tegenstelling tot Lewandowski spraken Thomas Müller en Manuel Neuer wel de verwachting uit dat ze bij Bayern blijven.