Nainggolan neemt Antwerp-talent onder zijn vleugels: Kan bij Real Madrid spelen

Nainggolan neemt Antwerp-talent onder zijn vleugels: "Kan bij Real Madrid spelen"

23 April - 21:15
2

Royal Antwerp FC heeft een ploeg met flink wat ervaren jongens, maar probeert daar steeds meer jonkies aan toe te voegen. Pierre Dwomoh is één van de laatste toevoegingen aan de kern en kan volgens Radja Nainggolan ook bijzonder ver geraken.

De nu zeventienjarige Dwomoh werd afgelopen zomer overgenomen van KRC Genk en staat te boek als een bijzonder groot talent. Hij kreeg de eerste maanden ook flink wat kansen van Brian Priske, maar verdween stilaan naar het achterplan. Toch is er bij Antwerp nog veel geloof in Dwomoh.

Vooral bij Nainggolan, die een goede band heeft met de middenvelder. "Pierre doet me aan mezelf denken toen ik jong was", geeft hij aan bij La Dernière Heure. Al heeft Dwomoh naar verluidt ook een handleiding en zijn er twijfels of hij ook mentaal sterk genoeg is om een absolute topper te worden.

Nainggolan weet ook dat het nog fout kan aflopen voor Dwomoh. Al gelooft hij wel in het talent van de jonge middenvelder. "Als hij het hoofd erbij weet te houden, dan kan hij voor Real Madrid spelen. Maar anders kan hij ook op het vierde niveau uitkomen. Ik vroeg hem of hij Freddy Adu kent. Hij was ooit het allergrootste talent ter wereld, maar hij heeft nu geen club. Ik wil hem helpen", aldus Dwomoh.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Nieuws

Update

Plaats een reactie