De Bruyne geeft twee assists, Man City en Jesus maken gehakt van Watford

De Bruyne geeft twee assists, Man City en Jesus maken gehakt van Watford

23-04-2022 18:01
0

De kampioensstress heeft nog geen vat gekregen op Manchester City. De ploeg van coach Pep Guardiola rekende overtuigend af met Watford, waardoor de druk weer bij Liverpool ligt.

Manchester City - Watford 5-1
Volgens Guardiola loopt de selectie van City op zijn laatste benen door het drukke programma, maar daar was zaterdag niets van te merken. Al na vier minuten tikte Gabriel Jesus een scherpe voorzet van Oleksandr Zinchenko binnen. De Braziliaan, in verband gebracht met een transfer naar Arsenal, had het sowieso op zijn heupen en liet weinig heel van het arme Watford. Na 23 minuten kopte hij ook raak uit een heerlijke voorzet van Kevin De Bruyne. 

Heel even leek Watford nog wel terug te komen in de wedstrijd via Hassane Kamara, maar Rodri maakte met een prachtige volley een einde aan alle illusies van de bezoekers. In de tweede helft sloeg Jesus nog twee keer toe, waardoor City de koppositie met succes verdedigt. Liverpool kan zondag wel weer tot één punt naderen in de stadsderby tegen Everton.

Norwich City - Newcastle United 0-3
Norwich kreeg voor rust twee treffers om de oren van Joelinton. In de tweede helft scoorde ook een andere Braziliaan met Bruno Guimarães, die profiteerde van een zwakke pass van Krul en hem vervolgens verschalkte met een lobje. Hekkensluiter Norwich stevent daarmee af op degradatie, terwijl Newcastle nu negende staat.

Overige uitslag
Leicester City - Aston Villa 0-0

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie