‘Batshuayi verlaat Chelsea deze zomer, veel Engelse clubs geïnteresseerd’

‘Batshuayi verlaat Chelsea deze zomer, veel Engelse clubs geïnteresseerd’

23-04-2022 16:02 Laatste update: 16:29
2

Michy Batshuayi speelt momenteel in de spits bij het Turkse Besiktas. De Rode Duivel werd uitgeleend door Chelsea FC, waar hij nog onder contract staat tot de zomer van 2023. TEAMtalk heeft vernomen dat Chelsea de spits deze zomer zou willen verkopen. 

Batshuayi wordt momenteel uitgeleend aan Besiktas. Dat is niets nieuws voor de 28-jarige spits, die sinds zijn komst naar Stamford Bridge in 2016 maar liefst vijf keer werd uitgeleend. Batshuayi werd eerder al uitgeleend aan Crystal Palace, Borussia Dortmund, Valencia CF en nu dus ook Besiktas.

Zijn contract bij Chelsea loopt af in de zomer van 2023, en nu moet er een beslissing worden genomen over zijn toekomst. TEAMtalk laat weten dat Chelsea nu op het punt staat om Batshuayi deze zomer voorgoed te verkopen. Door dat in het komende venster te doen, zouden ze zeker zijn van een vergoeding voor een spits die nog een behoorlijk bedrag zou kunnen terugverdienen.

Batshuayi blinkt dit jaar namelijk uit in Turkije. Hij heeft veertien doelpunten en vijf assists op zijn naam staan in 28 wedstrijden in de Super Lig. Besiktas zou hem dan ook graag na de zomer aan zich binden. Maar de spits heeft ook interesse uit Engeland. Vijf Premier League clubs hebben interesse getoond in de Rode Duivel. Wolves, Everton, Southampton, Brighton en Leeds overwegen allemaal een bod op Batshuayi.