Mazzu vindt Union niet de favoriet en klaagt over puntendeling in Play-Offs

Mazzu vindt Union niet de favoriet en klaagt over puntendeling in Play-Offs

22-04-2022 16:00
48

Union begint als leider aan de Champions' Play-Offs en mag dus ook hopen op de titel. Toch wil men nog niet te veel beginnen dromen. Zeker Felice Mazzu niet, die Union zelfs niet de grote favoriet vindt.

Heel wat mensen lijken wel in een titel van Union te geloven, maar volgens coach Mazzu is de huidige leider in de stand niet de favoriet om ook kampioen te worden. "Ik ga me niet uitspreken over wie favoriet is voor de titel, maar wij zijn dat alleszins niet", begint hij bij Het Nieuwsblad.

Union begint ook meteen met een teleurstelling aan die Play-Offs. Zo zag het de voorsprong van vijf punten op eerste achtervolger Club Brugge verminderd worden naar drie (eigenlijk 2,5). "Ik vind het feit dat er play-offs zijn op zich niet jammer, maar de puntendeling wel", is Mazzu duidelijk. "Prestaties in de reguliere competitie worden eigenlijk een beetje teniet gedaan."

De Brusselaars beginnen zondag aan de Play-Offs met een Brusselse derby tegen RSC Anderlecht. Op 8 mei staat het eerste duel tegen Club Brugge op het programma, op speeldag 3 van de Champions' Play-Offs.