Nainggolan: Ik heb Lukaku gezegd dat hij een foute keuze heeft gemaakt

Nainggolan: "Ik heb Lukaku gezegd dat hij een foute keuze heeft gemaakt"

22 April - 10:15
12

Romelu Lukaku heeft het tegenwoordig niet makkelijk bij Chelsea FC. De Rode Duivel ligt niet in de bovenste schuif van coach Thomas Tuchel en ook de fans bekritiseren hem. Radja Nainggolan had dat wel deels verwacht.

Lukaku besloot afgelopen zomer om Internazionale te verlaten en terug te keren naar Engeland. Een foute keuze, oordeelt Nainggolan. "Ik heb dat Romelu ook gezegd", geeft Nainggolan aan bij La Dernière Heure. "Bij Inter was hij de koning, maar tegen de club van zijn hart kon hij geen nee zeggen."

Volgens Nainggolan heeft Lukaku zeker wel de kwaliteiten om bij Chelsea te slagen. "Hij is misschien wel de beste spits ter wereld. Alleen lukte het nu al drie keer niet bij Chelsea. Ze hebben hem gezegd dat ze de ploeg naar zijn kwaliteiten gingen bouwen, maar het systeem werkt niet. De coach koos daarom ook voor andere spelers en de resultaten volgden."

De kans lijkt ook klein dat Lukaku volgend seizoen nog in het shirt van Chelsea te zien zal zijn. Een terugkeer naar Italië lonkt. Naast Inter toont ook aartsrivaal AC Milan interesse in de Rode Duivel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie