Twee Rode Duivels maken indruk in Engeland, Martinez kan tevreden zijn

Twee Rode Duivels maken indruk in Engeland, Martinez kan tevreden zijn

21-04-2022 19:00
1

De Rode Duivels werken toe naar het WK en moeten aan het einde van dit jaar dus in topvorm verkeren. Enkele Rode Duivels zijn alvast goed bezig aan de weg. Zo kunnen Leandro Trossard en Albert Sambi Lokonga steeds meer overtuigen in Engeland.

Vooral Trossard is bezig aan enkele goede weken en is bij Brighton & Hove Albion stilaan een absolute sterkhouder geworden. Goed nieuws dus voor Roberto Martinez, die alle flanken goed kan gebruiken. Eric Van Meir is alvast onder de indruk. "Dit geeft zijn seizoen toch al kleur", klinkt het bij Play Sports.

"Doelpunten op Arsenal en Tottenham geven veel aandacht. Voor de wedstrijd tegen Tottenham zeiden we dat het altijd beter kon, en dat hij meer moest scoren, maar dit is zeer mooi voor hem", gaf hij aan na zijn doelpunt tegen Arsenal.

Sambi Lokonga lijkt de laatste weken toch meer op de oppervlakte te komen en speelminuten te krijgen bij Arsenal. Goed nieuws, oordeelt Van Meir. "Hij is de back-up van Partey en dat is een rol waar hij zich goed in moet voelen", klinkt het Lokonga is nog niet klaar om Xhaka of Partey uit de ploeg te spelen", geeft hij echter nog mee.

Voor Sambi Lokonga lijkt een basisplek ook bij de Rode Duivels nog niet weggelegd te zijn. Daar krijgen onder andere Axel Witsel, Youri Tielemans en Leander Dendoncker voorlopig de voorkeur.